Κώδικας Μετανάστευσης

Αφιέρωμα AΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΟΣ

Αφιέρωμα AΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΟΣ

Στον νέο νόμο ,4251/2014 Κώδικας Μετανάστευσης  και Κοινωνικής Ένταξης δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην άδεια διαμονής επί μακρόν διαμένοντος.

Αυτή η άδεια είναι  ιδιαίτερα “συμπαθείς” στους μετανάστες για το λόγο ότι  είναι η ΜΟΝΗ  άδεια η οποία σου επιτρέπει να δουλέψεις σε χώρα τις Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άλλα αυτή η άδεια δεν έχει μόνο αυτό το θετικό, άλλα και πολλά άλλα τα οποία η μετανάστες δεν τα γνωρίζουν.

Σε αυτό το αφιέρωμα, θα δώσουμε αναλυτικά σε κάθε αναγνώστη του albanians.gr να μάθει εκ βάθος αυτή την άδεια, για την οποία μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε ελάχιστη ενημέρωση και ας είναι σε εφαρμογή από το 2003.

Ποιοι το δικαιούνται, τι κερδίζεις με αυτήν την άδεια, ποια τα δικαιολογητικά να καταθέσεις για άδεια επί μακρόν διαμένοντος, πως μπορείς να μετατρέψεις μια άδεια από δεκαετής διάρκειας σε επί μακρόν διαμένοντος, και άλλες πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Αυτή η άδεια είναι μια από της καλύτερες που υπάρχουν, δεν είναι εθνική άδεια άλλα ευρωπαϊκή, είναι μια άδεια που δίνει πάρα πολλές δυνατότητες στον μετανάστη.

Παρακάτω σε λικν και ξεχωριστά άρθρα θα μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα σχετικά με αυτήν την άδεια, κάνοντας άπλα ένα κλικ πάνω στον τίτλο.

 

Τι κερδίζεις με την AΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΟΣ   Δικαιώματα και υποχρεώσεις επί μακρόν διαμένοντος

Δικαιολογητικά για να καταθέσεις για AΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΟΣ

Πόσο είναι το εισόδημα για να αποκτήσεις Άδεια Διαμονής Επί Μακρόν Διαμένοντος 

 Προϋποθέσεις απόκτησης του καθεστώτος επί μακρόν διαμένοντος

Διάρκεια και ανανέωση άδειας διαμονής επί μακρόν διαμένοντος

Αποδεικτικό επαρκούς γνώσης της ελληνικής γλώσσας και στοιχείων ελληνικής ιστορίας

Μετατροπή άδειας διαμονής δεκαετούς διάρκειας σε επί μακρόν διαμένοντος

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top