Shqip

9 vjet Albanians.gr

9 vjet Albanians.gr

Portali Albanians.gr sot mbush 9 vite nga dita e parë që u shfaq online. Që atë ditë , u bë pikë referimi për shqiptarët në Greqi, për komunitetin shqiptarë në Greqi.

Janë me miliona vizitorë dhe lexues , që preferojnë të informohen nga portali jonë. Janë me mijëra shkrime dhe informacione që jepen, dhe kanë si qëllim lehtsimin e jetës të emigrantëve, për sa i përket çështjeve të emigracionit.

Dëshirojmë tju falenderojmë për mbështetjen që na jepni kaq vite, dhe ne nga ana jonë marrim zotimin që do vazhdojmë me të njëjtin zell të ofrojmë shërbimet tona, me qëllim informimin tuaj.

Ju faleminderit.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top