Ειδήσεις για μετανάστες

39 Αλβανοί μετανάστες από την Ελλάδα επέστρεψαν το Σαββατοκύριακο στην Αλβανία 

Ακόμη σαράντα έξι αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων,επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τριάντα εννέα εξ αυτών ήταν Αλβανοί πολίτες, πέντε Γεωργιανοί και δυο  Μαλαισιανοί για τους οποίους είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Η επιστροφή των τριάντα οκτώ (38) υπηκόων Αλβανίας πραγματοποιήθηκε μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, ενώ οι υπόλοιποι αλλοδαποί επέστρεψαν με εμπορικές πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς τα Τίρανα, την Τιφλίδα και την Κουάλα Λουμπούρ.

Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφής.

http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/stis-xwres-tous-epanaprowthithikan-aeroporikws-46-paratupoi-metanastes

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top