Shqip

2 Korrik 1990. Hapja e Ambasadave “Dita kur shqiptarët thyen “murin e tyre të Berlinit” Foto Video

2 Korrik 1990. Hapja e Ambasadave, konsiderohet si dita simbol, dita kur shqiptarët thyen “murin e tyre të Berlinit”.

Atë ditë me qindra mijëra qytetarë të Tiranës, por edhe nga rrethet, hynë masivisht në Ambasadat Perëndimore të akredituara në Shqipëri.

Mbas shumë përpjekjesh dhe negociatash, të gjithë qytetarët që hynë në ambasada u pajsën me pashaporta dhe u larguan nga Shqipëria.

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top