ΑΛΒΑΝΙΑ

11 Χρόνια Albanians.gr Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα για τους Αλβανούς στην Ελλάδα

Σήμερα για μας είναι μια ιδιαίτερη μέρα.Η ιστοσελίδα www.albanians.gr  συμπληρώνει τα 11 της χρόνια.

Το όνειρό μας ήταν η δημιουργία μιας online κοινότητας, οπου θα αποτελούσε χώρο συνάντησης και επικοινωνίας όλων των Αλβανών που ζούμε στην Ελλάδα.

Επιπλέον,μέσω των άρθρων,των αναλύσεων,των συνεντεύξεων κ.α., είχαμε ως στόχο να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας έτσι ώστε να διευκολύνουμε την επίλυση των προβλημάτων τους, όπως γραφειοκρατία,άδειες διαμονής ,υποθέσεις ιθαγένειας κ.α.,

Ήμασταν οι πρώτοι που παρείχαμε τη δυνατότητα στους αλβανούς μετανάστες να κατέχουν κάθε είδους πληροφορίας online,στους υπολογιστές τους ακόμα και πολλές φορές πριν αυτή η δυνατότητα προσφερθεί από τους επίσημους θεσμούς.

Πιστεύουμε πως σήμερα, 11 χρόνια μετά, με το Albanians.gr πετύχαμε αυτό το όνειρο και στόχο. Αυτό το επιβεβαιώνουν και τα χιλιάδες άρθρα και οι εκατομμύρια αναγνώστες μας κατά τη διάρκεια αυτών των 11 χρόνων.

Καταλήγοντας,θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό να υλοποιηθεί. Χωρίς εσάς δε θα είχε πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΡΘΡΑ

Νέα, ειδήσεις για την Αλβανία και τους Αλβανούς στην Ελλάδα. Μεταναστευτικά νέα, ιθαγένεια, πολιτογράφηση, κώδικας μετανάστευσης, επικαιρότητα, Ελλάδα

To Top