ΑΛΒΑΝΙΑ

Το κυριακάτικο φαγητό της μαμάς Λέτας: Παστίτσιο αλά αλβανικά

Το κυριακάτικο φαγητό της μαμάς Λέτας: Παστίτσιο αλά αλβανικά

 

Η σημερινή συνταγή είναι πολύ εύκολη και πολύ γρήγορη. Είναι παστίτσιο αλά αλβανικά ή αλλιώς παστίτσιο με φέτα.

Υλικά

500gr πένες (μπορείτε να τα κάνετε και με άλλα μακαρόνια)

1,5 λίτρα γάλα

500gr φέτα

5 αυγά

Αλάτι

Λάδι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ρίχνετε τις πένες και το γάλα μαζί, το γάλα να είναι λίγο χλιαρό, τα αφήνετε για 30 λεπτά. Μετά ρίχνετε τη φέτα που τη θρυμματίζετε με τα χέρια μας, μαζί με το τυρί ρίχνετε και τα αυγά που τα έχετε χτυπήσει σε ένα πιάτο πρώτα και προσθέτετε το αλάτι και το λάδι. Τα ανακατεύετε όλα μαζί και τα ρίχνετε στο ταψί.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 250 βαθμούς για 30 λεπτά πρώτα. Το φαγητό το ψήνετε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.

Καλή επιτυχία

Καλή όρεξη

ΣΧΟΛΙΑ

Most Popular

To Top