ΑΛΒΑΝΙΑ

Το κυριακάτικο φαγητό της μαμάς Λέτας Φεργκεσε από τα Τίρανα

Υλικά

3-4 φρέσκα κρεμμύδια

2 ντομάτες

5 πιπεριές

3 αυγά

200 γρ. φέτα

Λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Αφού έχετε πλύνει όλα τα λαχανικά σας καλά.

Σε ένα τηγάνι τα κρεμμύδια μαζί με το λάδι, προσθέτετε τις πιπεριές και τα τσιγαρίζετε μαζί για λίγα λεπτά. Προσθέτετε την φέτα αφού την έχετε κάνει σε θρύμματα με τα χεριά σας και τις ντομάτες που τα έχετε κάνει σας πελτέ ( κομμένα στο μίξερ). Αφού έχουν τσιγαριστεί όλα ρίχνετε και τα αυγά, αφού τα έχετε χτυπήσει πρώτα. Τα ανακατεύετε για 4 λεπτά όλα μαζί και το φαγητό είναι έτοιμο.

Καλή σας όρεξη…

Καλή επιτυχία…

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

To Top