Shqip

Si do kontrolloni nëse ju ka dalë Llotaria amerikane

Si do kontrolloni ju nëse ju ka dalë Llotaria amerikane

Duke filluar nga data 2 Maj 2017 janë shpallur fituesit e Llotarisë Amerikane për këtë vit. Juve mund të kontrolloni vetë shumë shpejt dhe thjeshtë për përgjigjen.

Për të gjithë ata që kanë aplikuar në zyrat tona janë të lutur të kryejnë proçedurat ashtu si ju kemi shpjeguar gjatë aplikimit, si dhe siç përshkruhen në kodin personal të çdo aplikanti që ju kemi dhënë.

Duhet të plotësoni

Confirmation Number: Format: 2018 xxxxxxxxxxxx
Last Name (Mbiemri)
Year of Birth: (Vitin e Lindjes)
Gjithashtu njoftohen të gjithë aplikantët e programit DV 2017 se mund të kontrollojnë rezultatet e tyre deri më 30 Shtator 2017

Zyra jonë do kontrolloj të gjithë kodet që kanë aplikuar  përmes nesh, DHE do të lajmërohen VETËM FITUESIT nëpërmjet telefonit.

Për të gjithë aplikuesit e llotarisë amerikane që kanë aplikuar nga zyra jonë, dhe kanë vështërsi në kontrollin e rezultateve, osa knë humbur kodet, janë të lutur të telefonojnë çdo ditë nga ora 17.00 deri në 20.00 ne numrin 697 94 89 060 për të parë përgjigjen.

VINI RE. Në rast se jeni fitues komunikoni menjëherë me ne. Mos u përgjigjni asnjë personi, email ose telefonate që ju thojnë se keni fituar. Mos dërgoni asnjë të dhënë tuaj, asnjë llogari bankare, asnje lek.
Për të gjithë fituesit do bëjmë takime private ku do ju shpjegojmë se cila është proçedura që duhet të ndiqni në vijim.

 

ΣΧΟΛΙΑ

The Latest

To Top