LLOTARIA AMERIKANE

Rifillon LLotaria Amerikane 18 TETOR-22 NËNTOR

Për shkak të problemeve teknike, periudha e regjistrimit për Lotarinë DV-2019 do të rifillojë nga e para.

Periudha e re e regjistrimit për Lotarinë DV-2019 do të hapet të Mërkurën, 18 tetor 2017, në orën 19:00 ora lokale e Greqisë dhe mbyllet më 22 nëntor 2017, ora 18:00 ora lokale e Greqisë

VINI RE 

Të gjitha regjistrimet e bëra përpara datës 18 tetor 2017 do të duhet të ribëhen në mënyrë që të merren në konsideratë. 

JANË TË LUTUR TË GJITHË PERSONAT QË KANË APLIKUAR PARA DATËS 18 TETOR TEK ZYRA JONË TË KOMUNIKOJNË MENJËHERË ME NE TEK NUMRAT

698 86 96 898 &  697 77 18 960

ΣΧΟΛΙΑ

The Latest

To Top