Shqip

Njoftim nga Ambasada Shqiptare në Greqi

Njoftim nga Ambasada Shqiptare në Greqi

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Athinë njofton se zyra e aplikimeve dhe shpërndarjes së pasaportave nuk do të shërbejë për datën 30 dhjetor 2016, për shkak të inventarizimit fizik dhe elektronik të dokumentave.

ΣΧΟΛΙΑ

The Latest

To Top