Shqip

Llotaria e Vizave Amerikane 2014 APLIKO TANI! (1 Tetor – 3 Nëntor)

Një nga mënyrat më të mira për të emigruar në Amerikë, Llotaria Amerikane, do të bëhet edhe  këtë vit!

Aplikimet për Llotarinë e Vizave Amerikane DV-2016 – Viti 2014 do të fillojnë në Amerikë nga dita e Mërkurë, Data 1 Tetor (Ora 12:00 me të Amerikës, 19:00 me të Greqisë ) deri të Premten, data 3 NËNTOR (Ora 12:00 me të Amerikës, 19:00 me të Greqisë ).

Kostoja e aplikimit për person është 10 euro.  Për fëmijët nën 21 vjeç është 5 euro (Kur aplikojne si familje). Brënda në çmim është e gjithë proçedura e aplikimit nga fotografimi deri tek konfirmimi i aplikimit.

Për të gjithë ata që banojnë në Athinë dhe në përgjithësi në rrethin e Atikës,  i njoftojmë se mund të paraqiten tek zyrat tona për të aplikuar duke patur me vete të gjitha dokumentet e nevojshme.

Satafi jonë përbëhet nga persona që kanë mbaruar shkollën e lartë në Greqi dhe zotërojnë jashtëzakonisht mirë teknologjitë internetike , gjë që ju garanton juve një aplikim të saktë dhe pa gabime.

LEXONI KETU KUSHTET E APLIKIMIT PER LLOTARINE AMERIKANE

Gjatë muajit Tetor jeni të mirëpritur çdo ditë nga ora 10:00 – 20:30 

 TEL: 21302856816979489060 dhe  6987419091 ose tek emaili [email protected] për të aplikuar

Adresa:  Marinou Geroulanou 18 (Μαρίνου Γερουλάνου 18, Αθήνα Πανόρμου ), Panormou , Athinë, Greqi.(Afër stacionit të metrosë në Panormou)

Nëse jetoni jashtë Athinës MUND TË APLIKONI ONLINE!

BËNI KLIK KËTU

Ejani dhe ju të provoni fatin tuaj 🙂

Me respekt stafi i Albanians.gr

Shikoni Hartën për të parë se ku ndodhemi:

ΣΧΟΛΙΑ

The Latest

To Top