Shqip

Kriza Greke dhe përjetimi i saj nga emigrantët shqiptarë VIDEO

Kriza greke është përjetuar shumë nga 730 mijë emigrantët shqiptarë në Greqi, me dhe “pa letra”. Kjo situatë është në fokus të reportazhit të fundit të bërë nga Deutsche Welle.

Gazetarët e DW kanë intervistuar të rinjtë shqiptarë që punojnë dhe jetojnë në Greqi.

 

Si e kanë përballuar krizën greke emigrantët shqiptarë?

Posted by DW (Shqip) on Wednesday, September 6, 2017

ΣΧΟΛΙΑ

Most Popular

To Top