Παρασκευή , 21 Νοεμβρίου 2014

Category: Kodi i Emigracionit

Feed Subscription
Si të ktheni lejen 10 vjeçare në leje qëndrimi me kohë të zgjatur (5 vjeçare që të lejon punësim në Bashkimin Europian)

Si të ktheni lejen 10 vjeçare në leje qëndrimi me kohë të zgjatur (5 vjeçare që të lejon punësim në Bashkimin Europian)

Leja e qëndrimit me afat 10 vjeçar dhe leja e qëndrimit me kohë të zgjatur 5 vjeçare, dhe  hyjnë në kategoritë e lejeve të qëndrimit afatgjatë. Leja e qëndrimit 10 vjeçare është l ...

Read More »
Ekskluzive. Kur do filloi të zbatohet Kodi i Emigracionit dhe Intergimit Social

Ekskluzive. Kur do filloi të zbatohet Kodi i Emigracionit dhe Intergimit Social

U publikua me datë 1 Prill në Fletoren Zyrtare të Qeverisë (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) KODI I EMIGRACIONIT DHE I INTEGRIMIT SOCIAL Sipas parashikimit që bëhet në nenin 148 të Kodi ...

Read More »
Miratohet në Parlamentin Grek Kodi i Emigracionit dhe Integrimit Social

Miratohet në Parlamentin Grek Kodi i Emigracionit dhe Integrimit Social

Athinë Greqi. U miratua sot 20 Mars 2014 në Parlamentin Grek, Kodi i Emigracionit dhe Integrimit Social. Ligji u miratua me mbështetjen e Demokracisë të Re, Pasok dhe të Siriza e ...

Read More »
Speciale Albanians.gr Kodi i Emigracionit dhe Integrimit Social në Greqi

Speciale Albanians.gr Kodi i Emigracionit dhe Integrimit Social në Greqi

Athinë Greqi. Këto momente po diskutohet në Parlamentin Grek Kodi i Emigracionit dhe Integrimit Social.  Sapo të mbaroi diskutimi do filloi proçedura e votimit të neneve të ligjev ...

Read More »
Do dëbohen nga Greqia të gjithë emigrantët që bëjnë denoncime të rreme për dhunë rraciste?

Do dëbohen nga Greqia të gjithë emigrantët që bëjnë denoncime të rreme për dhunë rraciste?

Këto momente është në zhvillim në Parlamentin Grek proçesi i diskutimit për miratimit përfundimtarë të Kodit të Emigracionit, mbas votimit në parim që u realizua dje. LEXONI MË SH ...

Read More »
Votohet në parim në Parlamentin Grek Kodi i Emigracionit

Votohet në parim në Parlamentin Grek Kodi i Emigracionit

Greqi Athinë. U votua në parim në orët e vonë ta mbrëmjes të dieshme(18/3/2014)  në Parlamentin Grek, Kodi i Emigracionit dhe Integrimit Social. Kodi i Emigracionit dhe i Integrim ...

Read More »
Ndryshime në Kodin e Emigracionit për emigrantët shqiptarë

Ndryshime në Kodin e Emigracionit për emigrantët shqiptarë

Athinë Sipas gazetës Grek "To Vima" të premten 14/3/2014 u dorëzuan në Parlamentin Grek disa ndryshime mbi projektligjin e Kodit të Emigracionit dhe Integrimit Social.  Një nga pi ...

Read More »
Miratohet në Komisionin Parlamentar Kodi i Emigracionit

Miratohet në Komisionin Parlamentar Kodi i Emigracionit

Me shumë ndryshime u votua në Komisionin Parlamentar projektligji i Kodit të Emigracionit. Projektligji u mbështet nga Demokracia e Re, Pasok, ndërsa Siriza deklraroi se do të jap ...

Read More »
Filloi në klimë pozitive diskutimi në parlamentin grek i Kodit të Emigracionit

Filloi në klimë pozitive diskutimi në parlamentin grek i Kodit të Emigracionit

Më në fund mbas kaq muajsh , filloi diskutimi në Komisionin Parlamentarë ,  Kodi i Emigracioni dhe Integrimit Social. Mbas përfundimit të diskutimit në Komisionin e Paralementit, ...

Read More »
Kodi i Emigracionit Drejt miratimit në Parlamentin Grek

Kodi i Emigracionit Drejt miratimit në Parlamentin Grek

Ora e miratimit nga Parlamenti Grek i kodit të Emigracionit dhe integrimit Social po numëron mbrapsh. Kodi i Emigracionit u dorëzua nga Ministria e Brendëshme në Parlamentin Grek ...

Read More »
scroll to top
Get Widget