Shqip

Fillon në Tetor Llotaria Amerikane

Departamenti Amerikan i Shtetit konfirmoi se për vitin fiskal 2018 do të bëhet sërisht Llotaria Amerikane, e cila është mënyra më e mirë për të emigruar në mënyrë të ligjëshme në Amerikë

Periudha e aplikimit  do nisi të martën 3 tetor 2017 e zgjasi deri në 7 nëntor 2017.

Kushtet për të aplikuar edhe këtë vit janë:

  • Personi të jetë mbi 18 vjeç. Fëmijët nën 18 vjeç aplikojnë me prindërit.
  • Të jetë me origjinë nga shtete që lejohet aplikimi. Mund të aplikojnë shtetas shqiptarë dhe grek (dhe shqiptarët që kanë të dy nënshtetësitë)
  • Të ketë mbaruar minimalisht shkollën e mesme (jo shkollë nate)

Edhe këtë vit zyra jonë do ofrojë ndihmë për të gjitha ata që dëshirojnë të aplikojnë për Llotarinë Amerikane. Vitin e kaluar zyra jonë kishte 43 fitues. Kemi experiencën për të bërë aplikimin tuaj saktë dhe sipas rregullave të duhura.

Për më shumë detaje rreth zyrës sonë, orareve të punës, dokumentacionit e duhur etj do ju informojmë ditët në vijim.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

The Latest

To Top