Shqip

Aplikacioni E Konsullata Një shërbim i thjeshtë & i shpejtë për t’u informuar! Video

Aplikacioni E Konsullata Një shërbim i thjeshtë & i shpejtë për t’u informuar!

Shkarko edhe ti App  #Ekonsullata për #Smartphone & #Tablet. Një shërbim i thjeshtë & i shpejtë për t’u informuar! #UdhëtoiSigurt

App Store: https://itunes.apple.com/it/app/e-konsullata/id1135893227?mt=8
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=mfa.gov.al&hl=it

E-Konsullata – ne App Store dhe Google play

Shkarko edhe ti App📲 #Ekonsullata për #Smartphone & #Tablet. Një shërbim i thjeshtë & i shpejtë për t'u informuar! #UdhëtoiSigurtApp Store: https://itunes.apple.com/it/app/e-konsullata/id1135893227?mt=8 Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=mfa.gov.al&hl=it

Posted by Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme – Republika e Shqipërisë on Friday, June 23, 2017

ΣΧΟΛΙΑ

The Latest

To Top