Ambasada Greke në Shqipëri | Albanians.gr Informim Komunikim Argëtim

Wednesday , 23 April 2014

Home » Ambasada Greke në Shqipëri

Ambasada Greke në Shqipëri

Ambasada e Republikës të Greqisë në Shqipëri
Vëndodhja Tiranë
Adresa: Rruga Frederik Shiroka, N 3, Tiranë
Teleon: (003554)2274669, 2274670, 2274668
Fax: (003554) 2234290
E-mail gremb.tir@mfa.gr
Web-Site: http://www.mfa.gr/tirana
Orari i punës 10.00-18.00(Ora greke) 09.00-17.00 (Ora Shqiptare)
Ambasador: Zoti Rrokanas Leonidhas

Zyra e Konsullatës Greke në Tiranë
Vëndodhja Tiranë
Adresa: Rruga Frederik Shiroka, N 3, Tiranë
Telefon (003554) 2274644 2274645 2274852
Fax: (003554) 2234443
E-mail: grcon.tir@mfa.gr
Konsull: Karakonsandis Dhimitrios

Zyra e Çështjeve Ekonomike dhe Tregtare
Adresa: Deshmoret e 4 Shkrurtit,  Sky Tower Business Center, kati i 10, Tiran;
Telefon (003554) 2247323, 2228980 Fax: 2228979
Ε-mail: ecocom-tirana@mfa.gr
Web Site: http://agora.mfa.gr/al51
Përgjegjëse: Lordha Pagona

Konsullata e Përgjithëshme greke në Gjirokastër
Vëndodhja Gjirokastër
Adresa: Konsulata e Pergjithshme e Greqise – Sheshi I Cercizit, Gjirokastër Shqipëri
Telefonat.: (003558426) 3804, 3091, 2010, 3536
Fax: (003558426) 8141
Telefoni i rasteve urgjente: +355 696000180, +355 692324209
Ε-mail: grgencon.arg@mfa.gr
Orari i punës 09.30-16.30(Ora greke) 08.30-15.30(Ora Shqiptare)
Konsull: Kotrokois Nikolaos

Konsullata e Përgjithëshme greke në Korçë,
Vëndodhja Korçë
Adresa: Rruga Pavllo Katro Nr.4, Korçë Shqipëri
Telefoni.: (0035582) 252889
Fax: (0035582) 245052
Telefoni i rasteve urgjente: 00355694794747
Ε-mail: grgencon.kor@mfa.gr
Web-Site: http://www.mfa.gr/korytsa
Orari i punës 09.30-16.30(Ora greke) 08.30-15.30(Ora Shqiptare)
Konsull: Pedhiotis Ioanis

scroll to top